26 Mart 2014 Çarşamba

Diş Kaşıyıcıları

Benim miniğimim dişleri çok erken kabardı, kaşınmaya başladı zaten minik doğan kızıma tutması kolay, hafif ağzına sığabilecek ve elini kontrolsüzce sallarken yüzüne çarptığında canını yakmayacak diş kaşıyıcı arayışına girdik. İlk diş kaşıyıcımızı seçerken bunların hiç birine dikkat etmeden en çok beğendiğimiz diş kaşıyıcıyı aldık zamanla bir diş kaşıyıcıda olması gereken özellikleri öğrendik.

İlk grup Fisher Price'in kaşıyıcıları. İlk etapta büyüklükleri nedeniyle kullanması zor. Minicik elleriyle tutmakta ağzına götürmekte zorlandı. Heyecanlanıp elini oyuncakla birlikte salladığında başına, yüzüne çarpıp canını acıttı. Belki şöyle 7-8 aylık olduğunda kolay kullanabilir.


Chicco'nun minik diş kaşıyıcısı tam elimize göreydi fakat kaşımak için en uygun olan puantiyeli kısmı her seferinde ağzına doğru şekilde götüremedi, diğer kısımlar ise kızımın dişlerini tatmin etmedi. Yinede severek kullandık.



 Favori diş kaşıyıcımız bu, Spohie The Giraffe. Zürafa sophie tutması kolay doğal kauçıktan üretildiği için gönül rahatlığıyla kemirmesine izin veriyorum, hiç bir zararlı madde içermiyor. Şimdilik zürafanın burnuyla kaşıyor dişlerini, gırç gırç gırç nasıl keyif alıyor.  Net'te araştırırken bacakları da azı dişler için kullanılıyor diye okumuştum  gerçekten bacaklarını ağzına aldığında azı dişlerine doğru götürüyor. Sophie Türkiye sayfasından inceleyebilirsiniz. Dünya çapında tutulmuş bir ürün, bu fiyata değer mi diye soracak olursanız uzun süre kullanılırsa değer yok eğer 1-2 ay sonra bir kenra atacak yüzüne bakmayacaksa bilemiyorum. Instagram hesabımda kızımın kemiriken bir fotosunu paylaştım aratırsanız zürafasını kemiren daha bir çok bebek görebilirsiniz.

Hiç yorum yok: