8 Şubat 2012 Çarşamba

Sevgililer Günü Hediyesinin Böylesi


Sevgili eşim bana sevgililer günü hediyesi almış, dün bana aldığı hediye paketini söylediğinde uzun bir süre bir şey diyemedim çünkü mimiklerimi ayarlama çalışıyordum . Hediyenin ne kadar gereksiz olduğunu belli etmemeye çalışırken aklımdan da bir sürü şey geçiyordu keşke gerçekten işe yarar yararlanabileceğimiz bir şey almış olsaydı .

Siz de merak ettiniz değil mi? The Marmara otellerinden 1 yıl faydalana bileceğimiz bir paket almış. Aklımda kaldığı kadarıyla 1 gece The Marmara Taksim'de konaklama, 2 gece The Marmara Pera'da konaklama, Antalya'da 1 gece .... böyle devam ediyor bir de The Marmara Taksim'de 1 yıl yemek var. Aslında kulağa oldukca hoş geliyor fakat şartlarımız bunları kullanmak için hiiiççç uygun değil.

En son eşimle beraber 2,5 yıl önce İstanbul'a gittik. O iş nedeniyle her ne kadar sürekli İstanbul'da da olsa bize orda ayıracak vakti hiç yok, Ankara'da zor görüşüyoruz biz. Ben'de yılda 2-3 kez 1-2 haftalığına gezmeye gidiyorum ama eşim olmuyor. Hem bizim 3 yaşında bir erkek çocuğumuz var. Özellikle erkek olduğunu belirtiyorum çünkü erkek olunca bir otel odasından aradığın şeyler değişiyor.
1) Yataklarının üzerinde iyi zıplanabiliyor mu?
2) Üstüne tırmanabilinecek orta zorlukda bir koltuk var mı?
3) Bu koltuğun minderlerinden ev yapılabiliniyor mu?
4) Araba yarıştırmak için uygun alan var mı?

Biz ne ara gidip kalıcaz , hadi gittik kaldık diyelim 3 kişilik bir romantizim yaşanır mı?

Ben gezmeyi çok seviyormuşum o yüzden almış. Eğer deniz kenarında 1 haftalık her hangi bir otelden konaklama alsaydı sevinirdim . En azından orada gündüz deniz, kumsal oyalanırdık akşamda zıplardık yatakların üzerinde. Gündüz yorulduğundan akşam erkenden yatardı bizimki ,biz de belki sessiz sessiz Tv seyrederdik. :)

Neyse en azından düşünmüş, umarım 1 yıl dolmadan en azından bir gün gidip yemek yeriz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

AŞKIM KAPIŞMAK derki erkekler sonuç odaklı,kadınlar nasıl odaklı,yaa işte biz kadınlar birşey yaparken nasılına,ayrıntısına bakarken,erkekse sadece gideceği sonuca en yakın yoldan varmak olsunda içindeki ayrıntılar yok.ehh bende burdan diyorumki inşallah 1 kere bile olsa herhangi birini kullanabilir ve sonucundada işte bak buna değdi dersin:)(aman ne uzun yazdım böyle)

Funny Me dedi ki...

çok sevdim bu kelimeyi "nasıl odaklı" evet biz kadınlar böyleyiz.Ortada bir konu varsa kafamda bin türlü soru olur benim . Olan olmuş artık ben de aynı şeyi diliyorum umarım en az bir kez kullanabiliriz ve keyif alırız.