29 Nisan 2011 Cuma

Doğum Günü Pastası




Harika bir pasta buldum, çok cici gözükmüyor mu? Ben çok beğendim ve yapımı inanılmaz kolay, tabi içini böyle renk renk ve kat kat yapmazsak çok kolay. Gerekli malzemeler sadece beyaz şeker hamuru ve gıda boyası. Şeker hamurunu açın ve çocuğunuzun önüne gıda kalemleriyle birlikte koyun, gerisi tamamen onun yaratıcılığına kalmış.

28 Nisan 2011 Perşembe

Kağıttan Kukla










Yapımı kolay gözüküyor , biraz süslemeyle değişik karakterler ortaya çıkarabilirsiniz. İyi eğlenceler.

25 Nisan 2011 Pazartesi

Artık Sanat


Artık bizim evimizden çıkan çöp miktarı azaldı , Derya Baykal'a benzedim hiç bir şeyi atmaya kıyamıyorum :) . Bunlarda artık malzemelerden yapılmış bir tezgah . Kutunun üzerinde çok anlamlı bir yazı var. This Box is Trash Without You (bu kutu siz olmadan bir çöp). Bu kutuyu çöp olmaktan kurtardım mutluyum, guruluyum .


23 Nisan 2011 Cumartesi

Tüm Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutlarım


Gecikmelide olsa tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım. Bu anlamlı günü zamanında kutlayabilmeyi çok isterdim fakat çok yakında düğünümüz var ev yerleştirme işleriyle uğraşıyordum .
Scotch Bright'ın Temizlik Ne Rahat facebook sitesinde küçük bir yarışması vardı bu yukarıda gördüğünüz süngeri bunun için oğlumla hazırladık. Siz de süngerlerle değişik şeyler yapabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için buradan bize destek vermek için ise buradan beğene'e basmanız yeterli.

22 Nisan 2011 Cuma

Parmak Boyasıyla Süper Resimler


Bunlar için aslında parmak boyası kullanılmamış ama onlarla da olabileceğini düşünüyorum. Çocuğunuzun parmak izinden böyle şirin resimler yapabilirsiniz. Bu resimda kullanılan boya bu

20 Nisan 2011 Çarşamba

Yumurta Sevmeyen Kalmasın


Yumurtanın faydası çok fazla hele çocuklar için olmazsa olmaz bir besin. Benim oğlum sarısını sevmiyor ben de beyazını sevmiyorum aslında iyi bir ikiliyiz ama hem sarısını hem de beyazını yemesi gerekiyor . Yarın bu civcivlerden yapacağım umarım renk ayrımı yapmadan hepsini yer.

18 Nisan 2011 Pazartesi

Balonlu Terlik



Yine 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir şey buldum. Bildiğimiz parmak arası terliğe balonlar bağlamış, çok sevimli olmamaış mı? Benim çok hoşuma gitti eminim çocuğunuzunda beraber yapacağınız bu parmak arası terlikler hoşuna gidecektir.

13 Nisan 2011 Çarşamba

Çikolata Canavarlarına





Yapımı çok basit çocukların az çikolatayla meyve ihtiyaçlarını karşılayacak güzel bir fikir. (başka meyvelerle de deneyebilirsiniz)


6 Nisan 2011 Çarşamba

Çok Şirin Bebek Odası Süsü






Bugün bloğuma sizler için bir şeyler ekleyebileceğimi hiç zannetmiyordum, o kadar koşturmacanın arasında biraz boş vakit bulunca hemen sizin için bunları seçtim. Umarım seversiniz. Bebek odası için güzel ve kolay bir süs dikiş makinası olmayanlar elde bile dikebilir.

5 Nisan 2011 Salı

Minik Bahçe


Kardeşimin nişanı var Pzt'ye kadar sizlerle ilgilenemiyeceğim , haftaya görüşmek üzere.

1 Nisan 2011 Cuma

Yumurta Kutusu










Yumurta kartonlarını kullanmak ne kadar hijyenik orası tartışılır , ben yumurtaya dokunduğumda elimi yıkamadan hiç bir şeye dokunmayan biri olarak bunu yapamam (belki de ben abartıyorum) ama yapmak isteyen belki olur diye paylaşıyorum.