31 Ocak 2012 Salı

Westwing’den Sizlere Özel 15 TL Hediye Çeki!






Westwing nedir? Almanya’da başlayan müthiş bir özel alışveriş hareketi. An itibariyle 20 ülkede faaliyette olan, ev ve yaşam konseptli ürünleri %70’e varan indirimlerle satın alabileceğimiz bir online alışveriş klübü. Westwing Home & Living, stil sahibi evlerin yeni adresi niteliğinde. Westwing Ailesi, Westwing Türkiye’deki birbirinden özel markaları ince eleyip sık dokuyarak belirliyor, editörler tarafından belirlenen özel konseptlerle ekranımıza düşüyor.

Peki kimin başının altından çıktı bu fikir? Dünyanın en çok satan dergisi Elle ve Elle Decoration’da uzun yıllar editörlük yapan Delia Fisher, Almanya’da Westwing akımını başlattı. İyi de yaptı! Şimdi Türkiye’de online alışveriş ve stil önerilerinde bambaşka.

Westwing Türkiye, tabi ki bundan ibaret değil. Online dergi bölümü de mevcut. Aynı zamanda dünyadan farklı yaşam stillerinin, son trendlerin ve tasarım harikalarının yer aldığı bir ilham kaynağı. Ev yaşamına dair ipuçları, pratik dekorasyon tüyoları da cabası.

En özel markalar, titizlikle hazırlanan koleksiyonlar ve müthiş indirimler... Bo Concept, Koleksiyon, Maxxdepo gibi tasarım öncüleri seçiliyor. Diğer alışveriş sitelerinden bir başka farkı da stil önerileri, dekorasyon ipuçları, en yeni trendler ve dünyadaki dekorasyona dair olup bitenlerin de yer alması.

Bize de böylesine güzel özelliklere sahip bir stil öncüsü www.westwing.com.tr ailesine dahil olmak ve bu özel klübe dahil olmak kalıyor. Görünen o ki, hepimizin dilinden düşmeyecek bu format, fenomen olmaya aday.

Size özel 15 TL indirimden yararlanmak için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

30 Ocak 2012 Pazartesi

Eğlenceli Şapkalar


Bu eğlenceli şapkalardan yapmak inanılmaz kolay . Kağıt tabak , makas ve kaleminiz varsa hadi yapmaya başlayalım.

Holiday Hats for Every Occasion Made from Paper Plates

Holiday Hats for Every Occasion Made from Paper Plates

Holiday Hats for Every Occasion Made from Paper Plates

Holiday Hats for Every Occasion Made from Paper Plates

Bunu da sevgililer günü için yapabilirsiniz
Holiday Hats for Every Occasion Made from Paper Plates

Holiday Hats for Every Occasion Made from Paper Plates

29 Ocak 2012 Pazar

Eski Kartlardan Sepet Yapımı


Bir haftadır Efe'nin kuzeni buradaydı , bloğa vakit ayıramadım. Daha fazla arayı açmak istemediğimden bu güzel sepetin yapımını paylaşmak istedim. Fakat şu anda kucağımda "ben işimi halledicem, sıra ben de" diye beni sıkıştıran bir velet var o yüzden yapımını detaylı anlatamıyacağım ama zaten fotoğraflar gayet açıklayıcı.




24 Ocak 2012 Salı

Çocuklar için Ipad ve Iphone App.



Şimdiki çocuklar cin gibi, çevrelerinde bu kadar uyaran olunca algılarıda daha iyi oluyor. Kendi neslimin çocuklarıyla, şimdiki neslin çocukları arasında dağlar kadar fark var. Efe tam bir bilgisayar kurdu oldu , you tube'u açıp oraya "police car" yazıp onları izlemesi, bebekliğine dair kayıtlı videoları izlemesi hatta onları kimi zaman hızlandırarak kimi zaman yavaşlatarak komik bir hale getirip güle güle izlemesi, sevdiği sayfaları favorilere ekleyip sonra onları oradan açması beni şaşırtmaya yetiyor.

Biraz eğitici öğretici şeylerle ilgilensin istiyorum burada da ıpad devreye giriyor. Gerçekten faydalı olduğuna inandığım applicationlar var size bunlardan bir kaçını aşağıda verdim , bir bakın isterseniz.

Burada sevdiğim bir blog yazarı çocuklarının severek oynadığı applicationları tek tek vermiş hatta kısa açıklamalarda yapmış biz de bunların bir kısmını indirdik ve oğlum zevkle oynuyor.

Burada ise çocuklar için en iyi 50 app listesi var

17 Ocak 2012 Salı

Sevgililer Gününe Kurabiye



Sevgililer gününe daha çoookkk var biliyorum ama belki başka bir yerde de kullanmak istersiniz. 2 adet farklı ebatlarda kalp kurabiye kalıbınız varsa bu tam size göre. Kendi kurabiye tarifinizle hazırlayıp benmari usulü eritilmiş çikolataya batırıp sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Böyle pratik şeyleri seviyorum. Bunları bulduğum blogda farklı bir şekilde sunumu yapılmış, ortasına marshmellow koyarak hazırlanmış. Aklıma geldi de biz de eskiden bisküvi arasına lokum koyup yerdik , bayılırdım onlara. Çok uzun zaman oldu yemeyeli belki 15 seneden fazla. En kısa zamanda nostalji yapmak lazım.

16 Ocak 2012 Pazartesi

Biz Bunu Havada Karada Yaparız



Farklı tasarımları seviyorsanız biraz da yaratıcıysanız bunu veya benzerlerini yapıp kitaplığınıza renk getirebilirsiniz.

11 Ocak 2012 Çarşamba

Happy Birthday EFE



Hafta sonu oğlumun doğum günü partisi vardı.
Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.
Tuğbacım eğer okuyorsan biliyorum senin gelmemek için, kendi doğum gününü kutlamak gibi çok geçerli bir nedenin vardı.
Gerçi içinden çıkmanı planladığım doğum günü pastası boş kaldı ama neyse bir dahaki sefere artık :)





Bu marsmellowları oğlumla süsledik


Pasta ev yapımı, anne süslemeli


Kürdanların bir kısmında EFE yazıyordu bir kısmında oğlumun en sevdiği ve aynı zamanda doğum günü teması olan Cars karakterlerinden vardı.





Bir evlat, insana tarifi çok zor öyle duygular öyle güzellikler yaşatıyor ki Allah isteyen herkese bu mucizeyi nasip etsin.

5 Ocak 2012 Perşembe

Çocuklar için İngilizce Kitap Cenneti



Harika bir site buldum, ne kadar yasal bilmiyorum. Burda bir sürü her yaşdaki çocuklar için uygun online kitaplar var. Bunları nasıl bilgisayarıma indireceğimi bulamadım, bir yolunu biliyorsanız veya bulursanız benimle paylaşırsanız sevinirim.

2 Ocak 2012 Pazartesi

Keçe Merakım


Fotoğraflar çok kötü oldu , tüm perdeleri ve ışıkları açmama rağmen Ankara'da hava kapalı olduğundan bu kadar oldu. Bu noel babayı oğlumun yılbaşı gecesi giydiği kıyafetine diktim.


Bu da mevsimler kitabımız. henüz mevsimleri çok anlamasa da yine de yaparken çok eğleniyor. Üzerindeki hiç bir şey sabit değil istediğimiz istediğimiz yere koyuyoruz.


İlkbahar

Yaz


Sonbaharın fotoğrafını unutmuşum :) bu da kış.


Oğlumun doğum günü pastasının üzeri için hazırladım.


Bunlar da her türlü oyunu oynayabildiğimiz ,hatta istediklerimi kimi zaman fil , kimi zaman zürafa olarak kolayca yaptırmamı sağlayan hayvan dostlarımız.


Zilin üzerinde lütfen zile basmayın yazısını alıp bu şirin bulutu koymayı düşünüyorum.