31 Ocak 2011 Pazartesi

Şeker isteyen




Önce çocuğunuzun fotoğrafını çekiyorsunuz elini yumruk yapmış olacak ve bir şey uzatıyormuş gibi olacak. Sonra bu fotoğrafı bastırıyorsunu iki delik açıp lolipopu takıyorsunuz. Ve işte harika bir hediye çıkıyor. Doğum günşerinde gelen çocuklara verebilirsiniz.

28 Ocak 2011 Cuma

Kitaplık


Bu orjinal kitaplıklar enim çok hoşuma gitti ,Mario Mazzer tarafından Bonaldo için yapılmış. Sadece kitaplık olarak değil çocuk odasında oyuncaklar için salonda küçük aksesuarlarınız için de kullanabilirsiniz.

27 Ocak 2011 Perşembe

Sevgililer Günü



Sevgililer günü sadece sevgililer için midir yoksa tüm sevenler için midir? Kimi sevdiğin önemli mi? Bu bloğu ve ismini çok seviyorum, bu kadar şeye nasıl vakit buluyor şaşırıyorum.. Bunları Picnik ile hazırlamış.

26 Ocak 2011 Çarşamba

24 Ocak 2011 Pazartesi

İçimden Hiçbir Şey Gelmiyor


Bakmayın böyle güzel bir fotoğraf koyduğuma, bu aralar gel gitler yaşıyorum, Mutluyken bir anda mutsuz olabiliyorum. Her şeye yeniden başlayasım var, hayatıma yeni bir şekil veresim var,değiştiremediklerimi değiştirme çabasına giresim var. Birileri hayat neşemi, enerjimi sanki emip bitiriyor. Sanırım kendime yeni bir ben lazım..



21 Ocak 2011 Cuma

Çocuklara Saat




Karton tabaktan saat yapmışlar.

Moda Dünya Sevgilisini Arıyor


Moda Dünya sevgilisini arıyor Asos'tan Çok beğenerek Sevgilisi için sipariş verdiği bu çantayı hediye etmek için Sevgilisini arıyor ,peki ya kim bu sevgili...

Kim bilir? Belki de sizsizniz.

20 Ocak 2011 Perşembe

Çocuklara İngilizce


İngilizce öğrenen veya öğretmek istediğiniz çocuklarınız için yararlı olabilecek bir çalışma buldum . Ben hemen indirdim en kısa zamanda da print alacağım.

19 Ocak 2011 Çarşamba

Sevgililer Günü Kurabiyesi


Bu bir kurabiye inanmak zor değil mi. Çok yaratıcı olmuş. Soruları aşkla ilgili olan bir bulmaca görünümünde kurabiye. Şahsen bana gelse çok mutlu olurdum ama bir erkeğe böyle bir hediye versek bizim kadar mutlu olur mu bilemiyorum ?!?!?






Bu arada altında ki kutu değil o da kutu şeklinde kek.

17 Ocak 2011 Pazartesi

Fosi'nin Hayalleri




Günlerdir size güzel bir blog'tan bahsedicem ama bir türlü hangisinden başlasam hangi fotoğrafları koysam karar veremiyorum. En iyisi siz beni beklemeyin hemen şimdi bir uğrayın. Hem şuan takipçilerinden birine güzel bir hediyesi var. Belki de şanslı siz olursunuz.




Kalp Shirt




Yaklaşan sevgililer günü için yayınlıyorum bunu.

Rococo'dan Hediye



Rococo


Rococo’nun tasarımcısı Claudia Roditi Talu (nam-ı diğer Coco) evinden amatör bir şekilde başladığı pastacılık serüvenine isminden aldığı ilhamla Rococo adıyla Bebek’teki atölyesinde yepyeni lezzetler yaratıyor. Burada özel günlerinizde fark yaratmanızı sağlayacak kekler, cupcake'ler ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Şimdi sağ üstte gördüğünüz Rococo kutucuğuna adınızı , soyadınızı , mail adresinizi yazın ve mailinize gelen onay linkini tıklayın ve 100. katılımcı olun ve Rococo sürpriz kurabiye paketi kazanın. Son katılım tarihi 31 ocak. Herkese bol şans.


NOT: sistem otomatik olarak e-posta doğrulaması yapmakta ve bir IP numarasından birden fazla kişinin form doldurmasına izin vermemektedir.



Lamba Giydirme


Nasıl? Güzel duruyor değil mi? Yapımı inanılmaz kolay.


Burada Silhouette Machine kullanılmış. Tam olarak nasıl bir makina bilmiyorum fakar bir çok blog'da rastlıyorum çok güzel şeyler print edebiliyorsunuz. Sanırım Türkiye'de böyle bir şey yok , ama eminim siz de çizerek böyle güzel şeyler yapabilirsiniz.




16 Ocak 2011 Pazar

Butik Pasta Atölyesi'nden Hediye Çeki Kazanan





Kazanan kişi 18 numaralı yorumun sahibi Berna,
kendisini tebrik ediyorum hemen kendisine mail atıyorum.

13 Ocak 2011 Perşembe

Düzeni Severim



Düzene bayılırım bu yüzden kutuları atmam, atamam . Mümkün olsa herşeyimi kutulara koyup dolaplara koyucam.
Oğlumu da düzenli yetiştirmek istiyorum, bu masalarla düzensiz olmak mümkün mü?

Kuşlara Yem




Özellikle kar yağdığında yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için hazırlayabileceğiniz güzel bir yemlik.
Gerekli malzemeler ;
Kozalak
Fıstık ezmesi veya margarin
Fındıki fıstık, patlamamış mısır, çekirdek

Öncelikle çam ağacı kozalağını margarin veya fıstık ezmesiyle kaplıyoruz. Bu diğer malzemelerin üzerine yapışmasını sağlıyor
Daha sonra diğer malzemelerin hepsini bir kaba boşaltıyoruz ve kozalağı içine batırıp , bu malzemelere buluyoruz. Son olarak bir ip yardımıyla kozalağı bir ağaca asıp kuşların afiyetle yemesini bekliyoruz.

12 Ocak 2011 Çarşamba

Evde Vakit Geçmiyor


Havalar bu kadar soğumuşken küçük bir çocukla dışarıya çıkılmıyor. Bitmek bilmeyen enerjisini atamayan küçük çocuk evde neredeyse düz duvara tırmanıyor. Anne ufaklığın uyumasını fırsat bilerek bilgisayarı açıyor ve beraber yapabilecekleri bir şeyler arıyor. Sonunda bunu buluyor , o da ne tam bunları yazarken kapı açılıyor ve çocuk uyuduğu odadan çıkıyor.







Seninki Kaç Santim??



BOYUT ÖNEMLİDİR

Böyle devam ederse dünyadaki balık stokları 2050’de tükenecek. Büyük balıkların %90’ı çoktan yakalandı. Toplam balık stoklarının %60’ı çoktan bitti. Balıkların bittiği gün deniz yaşamı da bitecek.


Oysa hala zaman var. Büyük balıkların yüzde 10’u hala hayatta, balıkların yüzde 40’ı hala denizlerdeki ekosistemi beslemeye devam ediyor. Bugün yavru balık avını durdurabilirsek yarın herşeyi düzeltebiliriz.

Eyleme katılın! Tarım Bakanlığı’ndan yavru balık satışını engellemesini ve yasal balık boylarını düzenlemesini isteyin. Denizlerden vazgeçmeyin!



10 Ocak 2011 Pazartesi

Değiştirelebilir Bloklar





Bu bloklar amazon'da satılıyor. Biz de çok rahat yapabilirizi diye düşünüyorum ama nasıl??Üzerindeki şeffaf olan kısım için ne kullanmamız gerektiğini bilemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Çocuklarımıza bunlardan yapıp belli aralıklarla içlerindeki kağıtları değiştirerek oynarken kolaylıkla öğrenmelerini sağlayabiliriz.

9 Ocak 2011 Pazar

Sponge Bob


Bütün çocuklar çizgi film izlemeyi çok seviyor sadece çocuklar mı zaman zaman ben bile izliyorum, bir çok diziden filmden daha fazla keyif veriyor. Sevilen karakterlerden biri olan Sponge Bob böyle en şirin haliyle tabakta dururken sanırım hiç bir çocuk kayıtsız kalamaz ve yemeden duramaz , hepsi biter.. THE END

8 Ocak 2011 Cumartesi

Mutlu Eden Mutlu Dükkan





Tablo gibi duran bu güzel şeyler , ne yazık ki duvara asmanız için değil :( Kalıcı bir hediye vermek istiyorsanız bence bunlar kesinlikle tam aradığınız şeyler. Bu kurabiyeler bana hediye gelse ben şahsen yemeye kıyamazdım. :)) Şaka bir yana gerçekten yemesi zor olmalı . Bu güzel kurabiyelerden sipariş vermek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

7 Ocak 2011 Cuma

Bir Taşla İki Kuş





Buna bayıldım, ne kadar güzel bir fikir sanırım Türkiye'de satılmıyor ama belki bir marangoza veya mobilyacıya yaptırabilirsiniz, hem çocuğunuza yatarken okuduğunuz masal kitaplarını koyarsınız hem de yataktan düşmesini engellemiş olursunuz.