31 Ekim 2010 Pazar

HEDİYE-PROMETE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ARAÇLARI


Montessori Eğitim araçlarını Türkiye'de bulmakta çok zorlanıyoruz,şimdiye kadar konuştuğum, görüştüğüm anneler hep bundan şikayetçiler. Şimdi sizlere iki tane güzel haberim var. İlki Promete Eğitim Araçları San. Ltd. Şti. , Eğitim Araçlarının en çok gerekli olanını montessori materyallerini üretime başlamış bulunmakta. Şimdi gelelim diğer güzel habere Promete Eğitim Araçları San. Ltd. Şti. ile yaptığım görüşme sonrası sizler için bir kampanya yapmaya karar verdik. Şanslı bir çocuğumuz Dikkat ve Hafıza Oyunlarından Memory Ters Düz İlişkisini anlatan bir Eğitim Aracını kazanacak.


Ürün Tanıtımı :
Bu oyunlar okul ve aile ortamında zevkle oynanabilecek bir oyunlardır. Bu oyunların çocuklara kazandıracakları kısaca aşağıdaki maddelerde özetlenmiştir: * İş, arkadaşlık, yarışma ortamında dikkat ve takip gücü kazandırır. * Sosyal gelişimine katkıda bulunur. * Kazanmanın ve kaybetmenin olağan sonuçlar olduğunu görüp yeniden başlamayı öğrenir. * Kavramları tanır görüntülerini ve ilişkilerini öğrenir. * Problem çözme becerilerini arttırır. * Yetişkinlerle yarışarak güven duygusunu güçlendirir.


Gelelim bu hediyeyi kazanan şanslı olmak için yapmanız gerekenlere

- ilk olarak izleyicim olmalısınız
- http://www.prometeokuloncesi.com/ 'a üye olmalısınız
- Bloğunuzda , facebook veya twitter hesabınızdan bu kampanyayı duyurmak (linkini yorum olarak bırakınız)
- 14 Kasım Pazar gecesine kadar şartları yerine getirdikten sonra ürünler hakkında ne düşündüğünüzü buraya yorum bırakarak çekilişe katılabilirsiniz.

Kazanan kişi 15 Kasım Pazartesi günü açıklanacaktır. Herkese bol şans



27 Ekim 2010 Çarşamba

Harika bir hediye- Takvim


kendi fotoğraflarınızla dolu bir takvim yapmak ister misiniz? Yılbaşına daha çok var biliyorum ama şimdiden hediye işini düşünmek lazım ;)

Kumaş Magnetler








kumaş magnetler için gerekli malzemeler
kumaş
magnet (posta kutunuza rest. sürekli bıraktığı magnetleri kullanabilirsiniz)
makas
yapıştırıcı

resimlerden nasıl yapılacağı anlaşılıyor ama daha detay isterseniz buradan bakabilrisiniz.

Harfleri indirmek için buraya tık


26 Ekim 2010 Salı

Kürdanlık


Akıllıca bir fikir, kullanılmış kürdanları nereye koyacağımızı şaşırırız işte bunun için ortaya bir limon koymanız yeterli, kullanılan kürdanlar buraya batırılabilir.
Fakat bence kürdanlık olarak kullanmak daha güzel olur, davetlerde limona batırdığınız kürdanlar masada şık duracaktır.

22 Ekim 2010 Cuma

Vaktiniz Bolsa







Plastik torba ağzı tutucularından sevimli yaratıklar yapılmış.Hazır dilimlenmiş ekmek poşetlerinin ağızında böyle şeyler vardır, eğer vaktiniz varsa bu şirin şeylerden sizde yapabilirsiniz.

21 Ekim 2010 Perşembe

İnci Kolye





Hemen hemen her bayanın bir inci kolyesi vardır , ince kolyelerinize elinizde bulunan veya kendi yapabileceğiniz çiçeklerli iğneleyerek farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bence güzel olmuş, siz ne dersziniz??


20 Ekim 2010 Çarşamba

E-Bebek iLe bebekLere özeL bir hediye


şanslıyım bu hediyeyi istiyorum diyorsanız buradan kampanyaya katılabilirsiniz.

Böyle Bir Şey Arıyorum


Bayılıyorum bu desende kışlık şeylere böyle bir şeyi nereden bulabilirim acaba?

Tshirt'ünüzden sıkıldıysanız bir bakın

Eskimiş veya sıkıldığınız bir tshirt'ünüzü değerlendirmek isterseniz belki bu size yardımcı olur. Yapımı çok basit gibi geldi malzemeler nereden bulunur onu bilemiyorum . daha detaylı incelemek isterseniz buradan buyrun.






18 Ekim 2010 Pazartesi

Vay be Ne Anneler Var



Yoktum buralarda, aslında size haber vermeden gitmek gibi bir niyetim de yoktu ama gideceğim gün bilgisayarım bozuldu :( Bir post bile yazamadan İstanbula gittim, orada gezdim tozdum ne güzel eğlendim derken birden oğlum hastalandı ve burnumuzdan geldi. Ankara'ya döndük hastaneden çıkmadık şimdi biraz toparlayınca hemen bir şeyler yazayım dedim.

5 Ekim 2010 Salı

4 Ekim 2010 Pazartesi

Düğün için Güzel Bir Fikir



Şu gelinle damat mandallarının tatlılığına bakar msınız? Belki düğününüzde belki kınanızda yapmak istersiniz.

Parmak Fotbolu :)


İşte size çocuklarınızla oynayabileceğiniz parmak futbolu. Aşağıdaki siyah beyaz resimleri resimleri başka bir sayfada açarak print alıp boyayabilirsiniz veya diğer resimleri kesip futbolcu bebekleri giydirebilirsiniz. iyi eğlenceler.